Bij Tafeltje Rond kies je à la carte voor eeuwenoude klassiekers met een eigenzinnige twist van de chef.
We gaan steevast voor kwaliteit. In de diepte dus, couvert na couvert. Daarom houden we bewust de kaart beperkt.
Lunch
Tussen de middag serveren we enkel een gevarieerd en licht lunchmenu volgens marktaanbod.
2 gerechten – € 46,00/persoon
3 gerechten – € 56,00/persoon
DINER
VOORGERECHTEN
A la Meunière, guancialé, croutons, oesterboter
Gefruite eierdooier, Savora mosterd
Witte beuling, morieljes, peterseliewortel, saus Albufeira, truffelkaviaar
Sashimi, scheermes, spitskool, Tosazu Dashi
‘A la Marinierre’, lavas, Vadouvan
Ossentong Wagyu, daslook, jus van de karkas met Madeira
Mousseline aardappel, zachte look, jus peterselie
Pain perdu, gebakken, bloedworst, appel, Umeboshi
Roereitje, Imperial Heritage kaviaar, gerookte zalm, bieslook, soldaatjes
HOOFDGERECHTEN
Persilade, Roscof ui, Colatura, spitskool, amandel, Pickels, mousseline
Gebrande prei, Zeeuwse kokkels, Miso bouillon,
puree van Ratte aardappel
Moot, geroosterd, asperge ‘Pertuis’, Saus Dijonaise ‘Tierenteyn’
In zoutkorst, risotto van bloemkool, Beurre Blanc Verjus
Korst met morieljes, Duxelle, girolles, raapjes, Tierenteyn mosterd, Dauphine aardappel
Zwartpoot kip ‘Challans’, krokant van kalfszwezerik, slahart, mousseline, handgesneden frietjes
Erwtjes ‘Clamart’, Guanciale, fondant aardappel
Gekonfijte bout, kaviaar aubergine, zwarte look, tuinboontjes, jus met dragon en tomaat
‘Rossini’, krul gekonfijte ganzenlever, bladspinazie, jonge wortel, truffeljus, ‘Pont-Neuf’ aardappel
DESSERT
Voor het dessert stellen wij u graag onze suggesties voor aan tafel.
Vanaf 6 personen vragen wij de keuze te beperken tot 3 gerechten per gang.
Kaart versie voorjaar 2024 – onze kaart kan dagelijks wijzigen – we stellen u graag onze suggesties (ook vegetarisch) voor aan tafel.
Allergenenkaart beschikbaar op vraag.