Bij Tafeltje Rond kies je à la carte voor eeuwenoude klassiekers met een eigenzinnige twist van de chef.
We gaan steevast voor kwaliteit. In de diepte dus, couvert na couvert. Daarom houden we bewust de kaart beperkt.
Lunch
Tussen de middag serveren we enkel een gevarieerd en licht lunchmenu volgens marktaanbod.
2 gerechten – € 46,00/persoon
3 gerechten – € 56,00/persoon
DINER
VOORGERECHTEN
A la Meunière, guancialé, croutons, oesterboter
Gefruite eierdooier, Savora mosterd
Groene kruiden uit onze tuin, crème gerookte paling
Geschroeid, scheermes, spitskool, Tosazu Dashi
Gepocheerd Marigold ei, Brandade, saus Mousseline oude Geuze
‘A la Marinière’, lavas, Vadouvan
Ossentong Waguy, groene asperge, tuinboon, jus van de karkas
Mousseline aardappel, zachte look, jus peterselie
Artisjok, groene appel, verjus ‘Tement’
Roereitje, Imperial Heritage kaviaar, gerookte zalm, bieslook, soldaatjes
HOOFDGERECHTEN
‘Dugléreé, bladspinazie, fondue van tomaat, basilicum
Jus tomaat ‘Anti-Boise’, artisjok, zachte look puree
Moot, geroosterd, snijboon, girolle, Saus Dijonaise ‘Tierenteyn’
In zoutkorst, risotto van bloemkool, Beurre Blanc
Morieljes, Carbonara van tuinboontjes, kalfsjus met Port, Dauphine aardappel
Zwartpoot kip ‘Challans’, krokant van kalfszwezerik, slahart, mousseline, handgesneden frietjes
Erwtjes ‘Clamart’, Guanciale, fondant aardappel
‘Rossini’, krul gekonfijte ganzenlever, bladspinazie, jonge wortel, truffeljus, ‘Pont-Neuf’ aardappel
DESSERT
Voor het dessert stellen wij u graag onze suggesties voor aan tafel.
Vanaf 6 personen vragen wij de keuze te beperken tot 3 gerechten per gang.
Kaart versie voorjaar 2024 – onze kaart kan dagelijks wijzigen – we stellen u graag onze suggesties (ook vegetarisch) voor aan tafel.
Allergenenkaart beschikbaar op vraag.