Bij Tafeltje Rond kies je à la carte voor eeuwenoude klassiekers met een eigenzinnige twist van de chef.
We gaan steevast voor kwaliteit. In de diepte dus, couvert na couvert. Daarom houden we bewust de kaart beperkt.
Lunch
Tussen de middag serveren we enkel een gevarieerd en licht lunchmenu volgens marktaanbod.
2 gerechten – € 46,00/persoon
3 gerechten – € 56,00/persoon
DINER
VOORGERECHTEN
Gefruite eierdooier, Savora mosterd
Gepickelde groentjes, aubergine, bouillon van schalulleke
Cèpes, peterseliewortel, saus Albufeira, truffelkaviaar
Tartaar & gebakken, Ratatouille cru, artisjok, bouillon citroenverbena
Risotto, aardpeer, herfsttruffel, Parmigiano Reggiano
Korst met morieljes, Duxelle kastanjechampignon, girolles,
Saus Ivoire
Pain perdu, gebakken, bloedworst, appel, granaatappel
Roereitje, Imperial Heritage kaviaar, gerookte zalm, bieslook, soldaatjes
HOOFDGERECHTEN
Spitskool, amandel, jus met Zeeuwse kokkels, aardappel mousseline
‘Meuniere’, salade Brussels lof, zilte groenten,
saus tartaar, handgesneden frietjes
In zoutkorst, knolselder, schorseneer, Beurre Blanc Verjus
Savooikool, spek Alsace, Mai-Také champignon, Dauphine aardappel
Gebraden in beurre de Baratte, Brussels lof, trompette paddenstoel, fijne frietjes, appelcompote ‘5 Spices’
Zwartpoot kip ‘Challans’, krokant van kalfszwezerik, slahart, mousseline, handgesneden frietjes
Citroen, dragonjus, zwarte look, geroosterde Sucherine sla, Ratte de Touquet aardappel
‘Rossini’, krul gekonfijte ganzenlever, bladspinazie, jonge wortel, truffeljus, ‘Pont-Neuf’ aardappel
DESSERT
Voor het dessert stellen wij u graag onze suggesties voor aan tafel.
Vanaf 6 personen vragen wij de keuze te beperken tot 3 gerechten per gang.
Kaart versie najaar 2024 – onze kaart kan dagelijks wijzigen – we stellen u graag onze suggesties (ook vegetarisch) voor aan tafel.
Allergenenkaart beschikbaar op vraag.