Bij Tafeltje Rond kies je à la carte voor eeuwenoude klassiekers met een eigenzinnige twist van de chef.
We gaan steevast voor kwaliteit. In de diepte dus, couvert na couvert. Daarom houden we bewust de kaart beperkt.
Lunch
Tussen de middag serveren we enkel een gevarieerd en licht lunchmenu volgens marktaanbod.
2 gerechten – € 46,00/persoon
3 gerechten – € 56,00/persoon
DINER
VOORGERECHTEN
A la Meunière, guancialé, croutons, oesterboter
Gefruite eierdooier, Savora mosterd
Cèpes, peterseliewortel, saus Albufeira, truffelkaviaar
‘A la Marinierre’, lavas, Vadouvan
Carpaccio, ceviche zeebaars, avocado, tomatenbouillon, basilicumolie
Mousseline aardappel, zachte look, jus peterselie
Risotto, aardpeer, herfst truffel, Parmigiano Reggiano
Gegaard in Jersey boter, jonge wortel, girolles, jus Vin Jaune
Pain perdu, gebakken, bloedworst, appel, Umeboshi
Roereitje, Imperial Heritage kaviaar, gerookte zalm, bieslook, soldaatjes
HOOFDGERECHTEN
Persilade, Roscof ui, Colatura, spitskool, amandel, Pickels, mousseline
Gebrande prei, Zeeuwse kokkels, Miso bouillon, puree van Ratte aardappel
In zoutkorst, risotto van bloemkool, Beurre Blanc Verjus
Korst met morieljes, Duxelle, girolles, raapjes, Tierenteyn mosterd, Dauphine aardappel
Zwartpoot kip ‘Challans’, krokant van kalfszwezerik, slahart, mousseline, handgesneden frietjes
Brussels lof, trompette paddenstoel, Fine Champagne, Anna aardappel, knolselder
Savooikool, guanciale, cantharel, schorseneer, zwarte look,
kweepeer, kastanje kroketjes
‘Rossini’, krul gekonfijte ganzenlever, bladspinazie, jonge wortel, truffeljus, ‘Pont-Neuf’ aardappel
DESSERT
Voor het dessert stellen wij u graag onze suggesties voor aan tafel.
Vanaf 6 personen vragen wij de keuze te beperken tot 3 gerechten per gang.
Kaart versie voorjaar 2023 – onze kaart kan dagelijks wijzigen – we stellen u graag onze suggesties (ook vegetarisch) voor aan tafel.
Allergenenkaart beschikbaar op vraag.